DOGODKI

Neale Donald Walsch

19. JANUAR 2019 – 20. JANUAR 2019

Neale Donald Walsch. Inspiracija in upanje za vse, ki iščejo svojo pot. Pomagal je na milijone ljudem. Prenesel jim je ganljiva sporočila Boga. In sedaj je tukaj, da svoje besede modrosti prinese tudi Sloveniji. Predstavljamo vam seminar, ki bo mogočno vplival na vaše leto 2019.

Krila obilja

16. FEBRUAR 2019

Tečaj Krila Obilja ni čudežna formula, ki bo zamahnila s čarobno paličico, vam dala nekaj čudovitih vizualizacij in vse bo spet steklo. Je poglobljen tečaj za vse, ki želite temeljito pogledati v svojo podzavest, se lotiti dela raziskovanja le-te in jo začeti čistiti z namenom, da boste lahko preobrazili prepričanja, ki blokirajo, v prepričanja, ki ustvarjajo.

Tečaji Meditacije

16. MAREC 2019, 10:00 – 17:30

Veliko ljudi domneva, da je meditacija  eksotična praksa, medtem, ko je resnica ta, da je meditacija najgloblji stik z našim bistvom, ki ima številne pozitivne učinke. Velikokrat ljudje iščemo odgovore v zunanjem svetu, medtem ko se tisti pravi odgovori za naše življenje nikoli ne nahajajo zunaj nas. 

Poslovna šola

2. FEBRUAR 2019, 10.00 – 18.00

PREMIERNO predstavljamo program, kot ga še ni bilo – POSLOVNA ŠOLA V DUHOVNI DOBI. To je program, ki bo za vedno spremenil vaš vpliv in moč ustvarjanja v vašem podjetju.

Čustvena angelska šola

21. OKTOBER 2018, 10:00 – 18:00

Tečaj »Čustvena šola za angelske svetovalce« je znanje, ki ga v življenju prej ali slej potrebuje vsak. Ljudje smo čustvena bitja in naše popotovanje po planetu Zemlja vsekakor vodijo čustva. Preko čustev se sliši namreč glas duše, ki čustva uporablja za signale, vodila in nebeška sporočila. 

Magična bitja

11. NOVEMBER 2018, 10:00 – 18:00

Ste pripravljeni na eno izmed najbolj razburljivih potovanj, kar ste jih doživeli? Ste pripravljeni, da uzrete resnico v stvareh za katere ste do sedaj mislili, da so iluzija? Ste pripravljeni, da spoznate bitja, katera so se tisočletja skrivala za barvami domišljije? Kajti ona so pripravljena, da spoznajo… VAS.

Matrica uspeha

25. NOVEMBER 2018

Ta program je DRUGAČEN od vsega kar poznate. Popeljal vas bo v sfere vesolja za katere sploh niste vedeli, da obstajajo, pokazal vam bo perspektive vašega življenja, ki vas bodo osupnile. In najpomembnejše, lahko vam da REZULTAT, ki bo DRUGAČEN!

Atlantis Master

3. FEBRUAR 2019, 10:00 – 19:00

Atlantis Master je program, ki v človeku prebudi naravno voditeljstvo, nato pa ga izostri v znanjih in tehnikah, ki jih potrebuje, da lahko prodorno uresniči svoje vizije ter življenjska poslanstva.

Close Menu