Končno, intervju z Nealom za Slovenijo

Ko so prve snežinke poljubile Zemljo, so njeni prebivalci začutili, da je nastopil poseben čas. Čas, ko bo poklicala vaša duša, da bi ugotovili v tej zimi kdo ste in kaj si želite. Čas, ko bodo odnosi velikokrat plesali do vrelišča, da bi pokazali kje se morajo obnoviti v poti ljubezni. Čas, ko duša ne more več biti tiho. Vsako zimo se pripravlja na nove stopničke življenja, ki ga je izbrala za svoje izkušnje. Ve … vedno ve, da je še nekaj več. Vedno ta večna lepotica zahteva rast in napredek. To ni vedno preprosto. Takšna rast včasih boli.

Pa vendar … Pa vendar obstajajo ljudje, ki vas še kako dobro razumejo. Učitelji, ki so to dali čez. Ljudje, ki so hodili skozi svoje preizkušnje zato …, da bi danes povedali svojo zgodbo in dali upanje. Dali upanjem ljudem, ki se počutijo izgubljeni, prestrašeni, kot da ni več poti.

In ko ti ljudje pripovedujejo svoje zgodbe, se jim ti spomini pokažejo v očeh in v njihovih besedah. Začuti se, kaj vse so dali čez. Verjamemo jim, ko rečejo, da so bili na dnu, a jim verjamemo tudi, ko rečejo, da so našli pot ven iz tega.

Pa poglejte o čem govorimo … kar sami. Objavljamo težko, težko pričakovan in iskren intervju z Nealom Donaldom Walschem. Globoko boste ganjeni. In ko boste, vedite, da vas boža vaša duša. Vam daje upanje in vam sporoča … kaj? Boste začutili sami. Kajti Neale je poseben glasnik Nebes. Drugačen je kot vsi ostali. Odpira portale do … nečesa izjemnega. Poglejte … in začutite sami … A pozor, za to si vzemite čas. Čas, ko boste sami s seboj. Ko vas nihče ne bo zmotil. Ne poglejte si ga mimogrede. Kajti ta intervju lahko spremeni marsikaj. S klikom na spodnjo sliko. Pripravljeni?

NEPREDSTAVLJIV INTERVJU Z NEALOM!
kliknite za predvajanje

OSEBNO NEALOVO POVABILO!

To je ta čas. To so te odločitve. Ko ni razmisleka ali je vredno sedeti tako zelo blizu takemu velikemu učitelju. Kajti to je edina priložnost za Slovenijo, ki se ne bo ponovila. Biti v istem prostoru z Nealom je nekaj, kar je težko razložiti. Ne gre za to, kaj on pove. Gre zato, kar on sproži. Ko smo to doživeli sami nam je bilo jasno – da smo hvaležni za vse intervjuje in knjige, a da je v njem v fizični manifestaciji energije nekaj tako posebnega in izjemnega.

To so začutili mnogi. Zato smo vse VIP vstopnice že razprodali. Hitro pa so se že začela polniti tudi ostala mesta. Vstopnice se bodo podarjale samim sebi ali pa za vaše drage, ki potrebujejo upanje in pomoč. Svetloba je prižgana. Le še slediti ji je potrebno. Pridružite se gibanju svetlobe in se odzovite povabilu, kjer se bomo našli svetlobni ljudje … skupaj. V istem prostoru bomo vse spremenili. Dvignili vibracijo za boljše življenje.

To je osebno povabilo in nagovor Neala. Ker smo tesno povezani z njim, smo se tudi mi osebno pridružili njegovemu mišljenju, da mora pomembna sporočila, ki jih bo prinesel le Sloveniji, slišati čim več ljudi. Proces, ki nam ga bo zaupal, ni zapisan v nobeni knjigi. Zato z veseljem sporočamo, da smo podaljšali predprodajo vstopnic do 19.12.2018, plačilo pa je mogoče na 2 obroka.

Fizično pa se Nealu odzovete s prijavo na spodnjem gumbu:

Seminar z Nealom – kliknite in si spremenite življenje.

“Večina ljudi je zadovoljnih. Zato se tudi svet ne spreminja. A naše duše nas kličejo, da se nekaj spremeni. Takoj. Naj vam pri tem pomagam.”

Neale Donald Walsch

Vam je všeč prispevek?

Delite na Facebook
Delite na Twitter
Delite na Linkdin
Delite na Pinterest

Dodajte komentar

Close Menu