Zvezdana Mlakar pravi takole…

Draga Slovenija…

To sporočilo je povsem drugačno od … vsega. Slovenija je Nealu Donaldu Walschu, enemu izmed največjih duhovnih učiteljev vseh časov, napisala pismo. Srca Slovencev so ga poklicala. Ste to vedeli? Danes razkrivamo ganljivo zgodbo Zvezdane Mlakar in našo zgodbo … prav tisto, ki bo v Slovenijo prinesla…. upanje. Spodaj čustveno odkrivamo božansko vodeno zgodbo. A na njo se pripravite. Tako, da najprej začutite Neala Donalda Walscha … kajti namenil vam je nov video nagovor – ki spremeni vse. Nato pa le preberite, kar smo pripravljeni sedaj deliti z vami. Hvala, ker ste … poklicali z nami.

 

Zvezdana Mlakar
Priznana tv voditeljica in igralka je o Nealu Donaldu Walschu zapisala …

Neal je bil izgubljen, zgodilo se mu je vse hudo, kar se človeku lahko zgodi, pristal je na ulici, spal in živel je na njej in se spraševal temeljna vprašanja, ki se jih ljudje vseh časov, tudi danes, sprašujemo. To so vprašanja o življenju in ljubezni, o cilju in namenu, o ljudeh in razmerjih, o dobrem in zlem, o krivdi in grehu, o odpuščanju in odrešitvi, o ozki stezi k Bogu in široki cesti v pekel. Tam nekje, v tistih časih, se mu je napisala ta knjiga in Neal je skozi trpljenje postal nekakšen sel, glasnik Boga. Ne tistega iz cerkvene institucije, temveč Boga, ki je v vsakem izmed, Boga, ki je del nas in katerega del smo mi.

Neal Donald Walsch ni del popularne duhovnosti, ki je danes moderna. Brati in poslušati Neala je, kljub njegovi neskončni ljubezni in toplini, ki jo izžareva, kljub preprostim stavkom in besednim zvezam s katerimi se želi približati našim hitečim in prestrašenim življenjskim zgodbam, zahtevno in odgovorno dejanje. Je eden izmed tistih, ki to kar govorijo, tudi živijo. To me je pri Nealu najbolj pritegnilo. Avtentičnost in iskrenost.

Ko sem mu pisala pismo, s katerim sem ga povabila v svojo oddajo, sem v njem napisala stavke za katere šele danes vem, da so v skladu z njegovim učenjem, učenjem Boga. Da strastno in predano in z vso ljubeznijo delam, kar delam in, da si želim deliti njegove modrosti s svojim narodom, opisovala sem mu lepote Slovenije, naše lepe lastnosti… Slišal me je in mi odgovoril pritrdilno. Jokala sem od sreče in se potopila v njegova dela, raziskovala, preverjala… Od tako velike ljubezni do človeka, od navdušenja nad življenjem, od miru in topline, ki veje iz njegovih knjig, mi drugega tudi ni preostalo. Ko sem ga srečala v živo, mi je podal svojo krhko belo dlan, se sklonil k meni in mi rekel: “Ja, Swuezdana, (s smešnim ameriškim naglasom), slišim te, vidim te.“, sem čutila, da sem končno prišla domov. K sebi, vase. Izžareva mir, ki si ga želim. Verjetno si miru, spoznanja in ljubezni, slej ko prej, zaželimo vsi.

Poznam dolgo pot, ki sem jo prehodila do trenutka, ko sem sedela z Nealom Donalodom Walschem v hotelskem preddverju in snemala oddajo z njim. Prešinilo me je, da sem do takrat pravzaprav živela v megli, da sploh nisem živela. To sem mu tudi povedala in milo se je nasmehnil: “Oh, poznam ta občutek, vem kako je to,“ je rekel“. Kot bi se zbudil iz dolgega spanca!“ Večino intervjuja sem jokala. Od miline, milosti, ker sedim in se pogovarjam s človekom, ki zares živi resnico o tem, da vsak od nas potrebuje globok pogled v oči drugega človeka, ko se duši spogledata. Neal je našel Boga v človeku, v vsakem izmed nas in največje modrosti sveta, najbolj neverjetne in mistične, so del vsakega izmed nas. Le iz globokega spanca se je treba zbuditi.

Kako sta prišla na idejo, da naredita še korak naprej in povabita Neala Donalda Walscha osebno v Slovenijo, Cristy in Mihael Žmahar, ju nisem vprašala. Več kot očitno nas je kar nekaj zavibriralo v tej želji in čudeži se dogajajo. Cristy in Mihael sta tako ali tako mojstra meditacije, globokih vpogledov in čiste vere v življenje. Nobeno naključje torej ni, da k nam 19. januarja 2019 prihaja Neal Donald Walsch v njuni organizaciji. Ko sta mi sporočila veselo novico, je tudi njiju preplavljala ganjenost. Mogočen in svečan je trenutek, ko se naša mala želja spreminja v realnost. Je živ dokaz, da naš svet izstopa iz ustaljenih majhnih poti, ki smo si jih sami zapisali in izmislili. Prepričanje, da smo Slovenci majhen narod, nepomembni in nevredni velikih dogodkov in ljudi, pada in se drobi na vseh nivojih.

Če se te je pisanje dotaknilo, tudi samo na nivoju vibracije, če začutiš mravljince po telesu, če se ti naredi toplo v srcu, ko to bereš, je čas za Neala Donalda Walscha! In zate!”

Čas je … za vse nas. Neale Donald Walsch namreč prihaja 19. -20.1.2019 v Slovenijo. Z globokimi sporočili prebujanja. Na svoji spletni strani je že napovedal, da bo počasi zaključil s turnejami po Evropi. Zato je to neprecenjiva priložnost… čutiti. Spremeniti … vse.

 

Kako doživeti Neala v živo!

 

Vam je všeč prispevek?

Delite na Facebook
Delite na Twitter
Delite na Linkdin
Delite na Pinterest

Dodajte komentar

Close Menu